Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Με καλό καιρό η 25η Μαρτίου! Θα μας τα χαλάσει την ερχόμενη εβδομάδα;

Μετά την πρόσκαιρη αλλαγή του καιρού την Τρίτη και την Τετάρτη, οι καλές καιρικές συνθήκες επιστρέφουν τουλάχιστον μέχρι και το τέλος της εβδομάδας!

Ηλιοφάνεια λοιπόν από την Πέμπτη και μετά με λίγες τοπικές αραιές νεφώσεις, ελαφρύ βοριαδάκι που δεν θα ξεπερνάει σε γενικές γραμμές τα 4-5 μποφόρ, θαλάσσια αύρα στα νότια τοπικά, ευχάριστες θερμοκρασίες την ημέρα, ψύχρα τη νύχτα και νωρίς το πρωί και ομίχλες σε ευπαθείς περιοχές στα εσωτερικά!
Να και μία φορά λοιπόν, που ο καιρός θα μας κάνει το χατήρι και θα συμβάλει, στο να πραγματοποιηθούν οι εορταστικές εκδηλώσεις χωρίς προβλήματα καθώς και οι εξορμήσεις των πολιτών!
Η Ανοιξιάτικη όμως συμπεριφορά του καιρού θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα; Η παροιμία λέει : Τον Μάρτη ξύλα φύλαγε, μην κάψεις τα παλούκια!
Τα καιρικά μοντέλα λοιπόν άρχισαν να εμφανίζουν σενάρια που θέλουν βροχές και κρύο για την ερχόμενη εβδομάδα! Λόγω του ότι η προγνωσιμότητα αυτή την εποχή είναι αρκετά δύσκολη, κυρίως όταν πρόκειται για χρονικό διάστημα άνω των πέντε ημερών, θα σας ενημερώνουμε καθημερινά για οποιαδήποτε εξέλιξη, από το meteokrites.gr, το meteokrhtes.blogspot.gr και την ομάδα Μετεωκρήτες στο Facebook!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου