Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Υδροστρόβιλοι την Τρίτη 29/9/15 το πρωί στο Κρητικό

Σίγουρα δεν μπορεί να προσδιορίσει κανείς τον αριθμό τον υδροστροβίλων, που εμφανίστηκαν το πρωί της Τρίτης στο Κρητικό πέλαγος.
Από Βρουχά μας στέλνει ο Ανδρέας Βάρδας τις παρακάτω φωτογραφίες, που διακρίνονται πάνω από τρεις διαφορετικοί υδροστρόβιλοι!






Ο Ανδρέας Βάρδας μας στέλνει και την παρακάτω φωτογραφία από την Ελούντα. Ο ίδιος μας περιέγραψε ότι τα χωνιά ήταν πάρα πολλά που φαινόταν με γυμνό μάτι, όμως δεν μπορούσε να τα πιάσει ο φακός!



Ας δούμε κι ένα βίντεο απ' την περιοχή...


Από το Ηράκλειο ο Μάνος Μπακούσης μας στέλνει τις παρακάτω φωτογραφίες, ενώ από αναφορές που έχουμε ήταν πάνω από 10 τα χωνιά που έγιναν ορατά!

(με θέα προς την Ντία)

 (με θέα προς την Λυγαριά)

Να πούμε ότι την ίδια μέρα, είχαμε σποραδικές βροχοπτώσεις, μάλιστα κατά τόπους πολύ αξιόλογες, όπως πχ στις Καλύβες Αποκορώνου, όπου η συνεργάτης μας Ειρήνη Καλα'ι'τζάκη από εκεί, μας μαγεύει (όπως πάντα), με τις φωτογραφίες που τράβηξε!



Ένας άλλος συνεργάτης των Μετεωκρητών, ο Μάνος Σμαρδάς  μας στέλνει μια πανέμορφη φωτογραφία από το Αστρίτσι ...

Θα κλείσουμε με ένα βίντεο timelapse από την πόλη του Ηρακλείου, που παρά το όμορφο θέαμα το πρωί προς το πέλαγος και το μεσημέρι - απόγευμα προς τα εσωτερικά, έμεινε χωρίς βροχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου